Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, XIII. kerület
Alapterület 50 m2
Szobák száma 2
74.94 millió Ft
Adatlap száma 10824966
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Új építésű
  • Emelet: 1. Emelet
  • Külső állapot: Hőszigetelt
  • Fűtés: Hőszivattyú
  • Kilátás: Kertre néző
  • Szintek száma: 8
  • Komfort fokozat: Összkomfort
  • Energetikai tanúsítvány: A+++
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL LUXURY REAL ESTATE AGENCY

bemutatja: 

 

Új életérzés a Duna-sétány közvetlen közelében!

Kínálatunkban a  13. kerület méltán népszerű Duna part sétányának új, modern épülő lakóparkjában elérhető apartmanok: 30m2-135m2-ig: teraszos stúdiók, 1-2-3-4 hálós apartmanok és 8. emeleti panorámás penthouse-ok. Minden lakáshoz garázs és tároló is választható.

Kiváló elhelyezkedés, kedvelt környék

A 8 emeletes épület kiválóan illeszkedik a városképbe, valamint ideális közlekedési infrastruktúrával rendelkezik. Az elhelyezkedése kiváló, hiszen a Váci úti irodafolyosó szomszédságában található, így könnyedén elérhető a város központja a fontosabb üzleti negyedek.

Kényelem és környezetbarát megoldások
A lakópark 3 parkoló szinttel, tárolókkal és kerékpároknak kijelölt hellyel rendelkezik, valamint e-töltők is telepítve lesznek.

A legtöbb lakáshoz nagy méretű erkélyeket és teraszok tartoznak. A lakóterek tervezésében fő hangsúlyt kapott a szellős, modern, elegáns hangulat és a jó elosztás.
Az energiatakarékos otthonokban a legkorszerűbb környezetbarát és fenntartható műszaki megoldásokat tervezték. A fűtésről és hűtésről gondoskodó levegő/víz hőszivattyús rendszer AA+ besorolással rendelkezik, biztosítva a kellemes hőmérsékletet és a komfortot az egész év során.

A lakóépület anyagösszetétele is kiemelkedő színvonalat tükröz. A belsőépítészeti megoldások többféle stílus közül engednek választani, meleg, natúr, bohém, glamour stb.

 Széles szolgáltatási kör elérhető a közelben
A  lakópark környék rendkívül felkapott és folyamatosan fejlődő. Közelében számos szolgáltatás, sportközpont, üzlet és étterem található, amelyek hozzájárulnak a mindennapi kényelemhez és kikapcsolódáshoz. A Duna-part közelsége pedig további szépséget, nyugalmat és harmóniát nyújt az itt élőknek.

Szabadidős tevékenységek kinn és benn
A lakópark tulajdonosai élvezhetik adta lehetőségeket: benti közösségi terek, gyermekjátszószoba, fitnesz, szauna. Kinti játszótér, mászófal, kültéri fitnesz gépek, pihenőparkok, és nemutolsó sorban a hangulatos Duna-sétányok. A lakóépület közelében uszoda, strand, focipálya is található.

Energiatakarékos műszaki megoldások

Az új lakópark fenntarthatóságát modern gépészeti megoldásokkal kívánjuk erősíteni. Az emeleti teraszok jelentősen csökkentik a homlokzat felmelegedését a forró nyári időszakban. A hőmegtartást korszerű nyílászárókkal, beépített rejtett redőnyökkel és 20 cm vastag fal szigeteléssel biztosítjuk. A lakások hőszivattyús rendszerrel vannak felszerelve, amely biztosítja a hatékony fűtést és hűtést. Az épületben minden lakásnak külön vízmérője van, ami lehetővé teszi a vízfogyasztás pontos mérését, emellett az épület tetején pontszerű csapadékvíz összefolyók és zöldtetők találhatók. Ezek az intézkedések a fenntarthatóságot és a vízgazdálkodást is elősegítik az épületben.

Az apartman:

Tágas nappali amerikai konyhával, hálószoba, fürdő és egy 12 m2-es parkra néző üvegkorlátos terasz, összesen 50 m2 hasznos terület! 

 

Most még kedvező áron választhat az Ön számára legjobb beosztású apartmanokból és garázsokból ill. tárolókól!

Az aktuális apartmanról, a pontos árról, a  lakáskínálatról, a rugalmas fizetési ütemezésekről keressen minket bizalommal!

 

Ne maradjon le erről a fantasztikus lehetőségről!  

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen részese Budapest gazdag történelmének.

 

ÜDVÖZLETTEL:

Szabó Tünde

Ingatlanszakértő

Luxury Specialist

 

+36-30-815-2519

[email protected]

 

CITYCARTEL
International Luxury Real Estate Agency

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

45 m2
66.7 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, XIII. kerület
47 m2
80.1 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, XIII. kerület
47 m2
76.01 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, XIII. kerület