Navigáció
Eladó Téglalakás, Budapest, XIV. kerület, Városliget
Csak nálunk
Alapterület 117 m2
Szobák száma 2
450 ezer €
( 177 615 005 Ft )
Adatlap száma 10822671
Ossza meg ismerőseivel!
FacebookTwitter
További fotók az ingatlanról

Paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Euró
  • Építési mód: Tégla
  • Állapot: Luxus
  • Emelet: 3. Emelet
  • Külső állapot:
  • Fűtés: Gázkazán
  • Kilátás: Utcára
  • Bútorozottság: Részben bútorozott
  • Szintek száma: 5
  • Komfort fokozat: Dupla komfort
  • Internet kapcsolat: Szélessávú (>10Mbps)
  • Akadálymentesítés: Akadálymentesített
  • Villany: Bevezetve (230 Volt)
  • Víz: Van, saját vízórával
  • Gáz: Vezetékes gáz
  • Csatorna: Közműhálózatba bekötve

Ingatlan leírása

VÁROSLIGETI LUXUS LAKÁS ELADÓ


XIV. kerületben  páratlan kilátással a Városligetre, a méltán világhírű Zene házára, a Dózsa György úti sarokházban kínálom eladásra ezt a jó állapotú, 1911-ben épült liftes társasház 3. emeletén lévő 3 szobás luxus lakást.
 
A 117 négyzetméteres egyedi hangulatú és alaprajzú lakásba betekintve az első dolog, amit észreveszünk, a nagy bejárati előcsarnok nappalija, amelyet varázslatos természetes fény vesz körül.
 
A nappaliba délután sütbe a nap, mely a saroklakás elhelyezkedésnek és a hatalmas ablakoknak köszönhető.
 
Lenyűgöző a kilátás az egyre jobban szépülő városi parkra, és mintha Párizs egyik sugárútjára néznénk.
 
Az utca felé néző erkély nyüzsgő környezetet ad, de lehetővé teszi a tavaszi és nyári hónapokban a  dús növény oázist.
 
A 2017-es felújítás során néhány helyiséget át kellett helyezni, így 2 hálószoba és 2 fürdőszoba került kialakításra, több ajtót és falat el kellett bontani, hogy a levegős térérzetet növeljék  - az alapvető cél az volt, hogy egy tágas nappali-étkező-konyha együttes alakuljon ki.
 
Az intimebb zónák, mint a hálószoba-gardrób és a hozzá tartozó fürdőszoba, valamint az elől nyíló gyerekszoba és vendégfürdő, az okos térrendezésnek köszönhetően privát érzést adnak. Ezek a helyek bármikor rendelkezésre állnak, ha a családtagok egy kis elvonulásra vágynak.
 
Miközben a felújítások zajlottak, ahol csak lehetett, a tervező szeretett valami különlegeset becsempészni a lakás eredeti adottságaiból. Megtartották a design stukkó darabokat, amelyek absztrakt mintákat rajzolnak a mennyezetre. Ezekre a részletekre kiemelt figyelmet fordítva tudták a világítást igazítani, úgy alakították ki az átlós akasztós megoldásokat és a nagy fényerejű LED-eket, hogy ne kelljen a meglévő dekorelemeket szétszedni. A hozzáadott keretes faldekoráció és lábazati lécek intimitást biztosítanak az általános környezetnek. A jelenlegi nappali-konyha teret korábban elválasztó fal és a rajta lévő ajtó sorsa azonban dilemmát okozott, végül a praktikum győzött - de az ajtó nem tűnt el: új életet kapott a fal a hálószobai ágy feje mögött.
 
Az eredeti halszálkás parketta végigfut az egész lakáson, mely csak színben lett felújítva; az ajtók viszont a részletekre való aprólékos odafigyeléssel lettek felújítva. Ezt követően számos egyedi és kivitelezett berendezési elem tervezése, valamint a dizájnerbútorok kiválasztása volt a középpontban. A belső terekben különösen fontos szerepet töltött be az asztalos, a konyha igény szerint nyitható-csukható munkaterületével, hosszú pultjával tökéletesen illeszkedik a funkcionális kialakításhoz, ugyanakkor esztétikailag is tetszetős. A konyhasziget számos beépített tárolót, páraelszívót és melegítő fiókot is rejt. A fehér és sötét színek játéka tisztességes és modern megjelenést kölcsönöz a helyiségnek. A lakásra elsősorban a szürke, a kék és a finom, világos pasztell árnyalatok jelenléte jellemző, melyeket élénk dizájndarabok és kiegészítők, élénk színű és mintázatú festmények elevenítenek fel a tulajdonos számos világi utazásáról.
 
 Közös költség:15.000 Ft
 Havi rezsi: kb. 40.000 Ft
 A lakás vízórás. Fűtés: gázkazánnal.
 Belmagasság: 3,6 m
 
 Ár: 450.000 euro
 
Amennyiben érdekli ez az ingatlan, kérem keressen az alábbi elérhetőségeken:
 
Katona Krisztián
06 30 815 2512
[email protected]
 

Térkép

network solutions vs ipage

Hasonló ingatlanok

101 m2
165 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, XIV. kerület
124 m2
167.7 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, XIV. kerület
107 m2
176 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, XIV. kerület
106 m2
175 millió Ft
Eladó Téglalakás
Budapest, XIV. kerület